Welkom op VHM-EVENTS

update 28-11-2021

Corona toegang informatie.

Coronatoegangsbewijs voor bezoekers:

Om toegang te krijgen tot [evenementen van VHM Events] is het noodzakelijk dat elke bezoeker (vanaf 13 Jaar en ouder) een geldig Coronatoegangsbewijs kan laten zien. Dit kan met een vaccinatiebewijs, herstelbewijs of recent negatieve test via Testen voor Toegang (De negetieve test wel op de corna check app, geen papieren versie). Voor internationale bezoekers geldt dat zij toegang kunnen krijgen tot [evenementen van VHM Events] met een Digitaal Corona Certificaat of via Testen voor Toegang. https://coronacheck.nl/nl/faq-scanner/2-4-vanaf-welke-leeftijd-is-een-testbewijs-nodig/ 

Wanneer je jouw negatieve testuitslag ontvangt als e-mail, zit daar een unieke code bij. Met deze code kun je in de CoronaCheck-app of via www.coronacheck.nl jouw testuitslag omzetten naar een coronatoegangsbewijs in de vorm van een QR-code.

Je laat vervolgens jouw QR-code in de CoronaCheck-app of via je geprinte coronatoegangsbewijs scannen bij de ingang van ons evenement. Is je QR-code geldig? Dan mag je naar binnen.

Meer informatie vind je op www.coronacheck.nl. Neem voor verdere vragen contact op met de CoronaCheck Helpdesk via 0800-1421 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De helpdesk is bereikbaar van maandag t/m zondag van 08.00 tot 20.00 uur.

Let op voor internationale bezoekers! Het DCC (digitaal corona certificaat) is 72 uur geldig en voor toegang moet je 40 uur van te voren in bezit zijn van een negatieve testuitslag. Heb je een DCC (digitaal corona certificaat) verkregen met een negatieve reistest, dan kan het zijn dat je je als internationaal bezoeker opnieuw moet laten testen in Nederland.

Testen voor toegang:

Om toegang te krijgen tot [evenementen van VHM Events] is het noodzakelijk dat elke bezoeker een geldig Coronatoegangsbewijs kan laten zien. Dit kan met een vaccinatiebewijs, herstelbewijs of recent negatieve test via Testen voor Toegang (40 uur voor aanvang). Voor internationale bezoekers geldt dat zij toegang kunnen krijgen tot [evenementen van VHM Events] met een Digitaal Corona Certificaat of via Testen voor Toegang.

Ga naar www.testenvoortoegang.nl om een afspraak in te plannen.

Let op: alleen testresultaten die ingepland zijn via Testen voor Toegang worden geaccepteerd om toegang te krijgen tot [evenementen van VHM Events].

Kijk op de website van de Rijksoverheid voor meer informatie en hulpmiddelen voor organisatoren.

Let op: voor internationale bezoekers! Het DCC (digitaal corona certificaat) is 72 uur geldig en voor toegang moet je 40 uur van te voren in bezit zijn van een negatieve testuitslag. Heb je een DCC (digitaal corona certificaat) verkregen met een negatieve reistest, dan kan het zijn dat je je als internationaal bezoeker opnieuw moet laten testen in Nederland.

Het DCC (digitaal corona certificaat) is 72 uur geldig en voor toegang moet je 40 uur van te voren in bezit zijn van een negatieve testuitslag. Heb je een DCC (digitaal corona certificaat) verkregen met een negatieve reistest, dan kan het zijn dat je je als internationaal bezoeker opnieuw moet laten testen in Nederland.

Belangrijk om te weten voor het coronatoegangsbewijs en testen voor toegang:

 • Op dit moment zijn er 95 locaties waar je kan laten testen voor toegang. Regelmatig worden nieuwe testlocaties geopend. Kijk hier(https://www.stichtingopennederland.nl/wat-we-doen/#testlocaties) voor een overzicht van de testlocaties. Bij het maken van een afspraak zie je als bezoeker de locaties die het dichts bij jou in de buurt zijn.
 • Voor het evenement is geen evenementcode nodig, je hoeft ook geen toegangskaartje voor het evenement laten zien om te testen.
 • Kinderen onder de 13 jaar mogen zonder coronatoegangsbewijs naar binnen.
 • Het is niet mogelijk om met een testuitslag van de GGD toegang te krijgen tot evenementen of activiteiten. 
 • Je kan een test twee weken voor aanvang van het evenement inplannen.
 • Bij een wijziging moet de bezoeker de afspraak annuleren en een nieuwe afspraak in plannen via Testen voor Toegang.
 • Er zijn geen faciliteiten voor mobiele testunits of tijdelijke capaciteit voor evenementen.
 • Deelname aan de activiteiten of evenementen waarvoor je een geldig coronatoegangsbewijs nodig hebt, is op eigen risico.
 • Testen voor Toegang en wij van VHM Events zijn niet aansprakelijk bij een te late testuitslag.
 • De kosten van Testen voor Toegang worden op dit moment (begin juli) betaald door de Rijksoverheid, maar er kunnen in de toekomst kosten aan zitten.
 • In principe ontvang je de uitslag binnen een uur. Soms kan het wat langer duren. Geen uitslag ontvangen? Neem dan contact op met de helpdesk via 088-7770809. 
 • Je ontvangt je uitslag via e-mail. Houd voor de zekerheid je spam folder in de gaten.
 • Na 11 dagen is het mogelijk om een eerdere positieve testuitslag ontvangen van de GGD, om te zetten in een herstelbewijs. Met dit herstelbewijs kan je een coronatoegangsbewijs aanmaken. Deze is tot de 180ste dag na de positieve testuitslag te gebruiken. Tussentijds krijg je geen coronatoegangsbewijs en daarmee geen toegang tot de activiteit of het evenement.
 • Een eerdere positieve testuitslag via Testen voor Toegang is niet om te zetten in een herstelbewijs, Dit is alleen mogelijk bij een positieve testuitslag van de GGD.

Voor vrijwilligers:

CORONACHECK SCANNER

Je moet zelf als organisator apparaten regelen om dit aan te vragen. Eigen mobiele telefoons mogen ook hiervoor gebruikt worden. CoronaCheck Scanner is een app die je hiervoor kan gebruiken. Hiervoor is een nieuwere telefoon met goede camera nodig. Je krijgt een rood of groen scherm te zien waardoor je makkelijk ziet of iemand toegang heeft.

talen

Bezoekers

We hebben 109 gasten en geen leden online

Ticketservice

Partners